SERVICES

(Financial) Roadshow

A-to-B Pick&Drop

Airport Meet&Greet

Chauffeur driven

Events / Hostingluxe taxi vervoer reserveren
luxe vervoer reserveren

Point-to-point

BTS verzorgt transfers vanaf elk adres naar welke bestemming dan ook. Tussen vergaderingen, transfers van of naar een vliegveld of cruise terminal, van een feest naar huis, BTS kan in alle vervoerswensen voorzien. Ook de boeking van uw accommodatie kunnen wij verzorgen.

Roadshow/hourly

Uw BTS chauffeur staat geheel tot uw dienst tegen een vast uurtarief om uw vervoerswensen uit te voeren zolang u dat wilt. Uw professionele chauffeur zal standby blijven tijdens uw afspraken op verschillende locaties.

Airport Transfers

BTS voert Airport transfers uit vanaf alle vliegvelden zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Antwerpen en Brussel. Uiteraard ook vanaf alle treinstations en cruise terminals. Wij voeren desgewenst een professionele “Meet&Greet” uit. BTS volgt de aankomende vlucht gedurende 8 uren op eventuele wijzigingen zodat uw chauffeur altijd op tijd ter plaatse is. Parkeren is inbegrepen en u of uw gast wordt door de BTS chauffeur opgewacht met een persoonlijk naambord.

> BTS meetingpoint Schiphol

Wifi

U kunt in al onze voertuigen gebruik maken van een WiFi verbinding. Wel zo gemakkelijk om onderweg uw emails te lezen èn te beantwoorden. U kunt ook aangeven tijdens de reis gebruik te willen maken van één van onze tablets. Een 220 Volt aansluiting behoort ook tot de mogelijkheden.

Events

BTS is in staat alle vervoerswensen voor uw geplande event uit te voeren. Middels een langdurige samenwerking met gerenommeerde collegae, gespecialiseerd in het vervoer met luxe coaches, is het BTS wagenpark inzetbaar tot een capaciteit van 52 personen per voertuig.

Crew service

BTS gaat allereerst uit van een kwalitatieve vervoersoplossing waar vooral de veiligheid een hoge prioriteit heeft. De inzet van chauffeurs die uitsluitend worden ingezet om te voldoen aan uw vervoerswensen, draagt hier zeker aan bij.

Enkele van onze relaties

Business Travel Solutions verzorgt zakelijk vervoer voor onder andere: